Økologisk Ingefær

Denne ingefærplante er økologisk dyrket i råjord med økologisk gødning, som skaber vækst til planten. Ingefærplanten har fået økologisk planteudtræk sammen med opsamlet regnvand, hvilket sikrer at den udvikler sig til en smuk og sund plante.

Planten har bedst af at stå indendørs de første måneder efter roden er kommet i jorden, men når foråret kommer, kan den fint sættes ud i enten drivhuset eller i en krog med læ på terrassen, hvor den både er smuk for sig selv, men også sammen med andre planter. Ingefæren er en dekorativ og smuk plante, som med sin skønne lysegrønne farve vil pynte på enhver terrasse eller i dit udekøkken.

Den økologiske ingefær har en fantastisk duft, som du vil opleve når du forsigtigt rører ved plantens blade. Gennem sommeren kan du bruge din økologiske ingefær som haveplante, og på den måde have nytte af både dens smukke og dekorative udseende samt duft hele sommeren igennem.

Sidst på sommeren og først på efteråret kan du høste dine ingefær. Ingefæren kan fint gemmes i køleskab eller i et andet koldt rum.