Krydderurter

Økologiske krydderurter

Vores krydderurter produceres og sælges i en 12 cm miljøvenlig potte. Vi pakker 12 stk i hver kasse og 4 kasser pr. lag på CC. Der er 42×12 på en CC. Alternativt med 6 stk pr. kasse 48×6 på CC. Leveres med etiket i hver plante.

Sortiment

Rosmarin ‘Abrxas’ og ‘Barberque’

Økologisk Rosmarin fra Biosund er en hårdfør type, med stor vækst ved udplantning. Den er særdeles velegnet til udplantning i krukker og altankasser, hvor den hele sommeren vil vokse sig større og buske sig.  Sorten er hårdfør overfor vinterens belastninger. Ønsker man større og mere kontrolleret vækst, bør man knibe planten til, i løbet af sommeren.
Smagen er middel til stærk. Den egner sig særdeles godt til simreretter, ovnstegt kød, kartofler, grøntsager mm. En kraftig smagsgiver!

Timian ‘Faustinoi’

Økologisk Timian fra Biosund er en kompakt til moderat voksende timian med stive grene og blade. Man vil opnå det bedste resultat rent vækstmæssigt, med en højde på ca. 30 cm og en stor bredde.  Ønsker man større og vedvarende vækst, kan planten klippes i foråret inden vækst. Planten er hårdfør overfor frost. Smagen er intens og særdeles velegnet til kød og grønsagsretter. En timian art, som ingen anden, meget anvendelig som kraftig smagsgiver!

Salvie

Vores økologiske salvie er kraftig i væksten og vil over den første vækstsæson buske sig meget, den er derfor meget anvendelig til udplantning i krukker, bede og altankasser. Begge arter er hårdføre overfor frost. Ønsker man at kontrollere væksten til næste sæson, kan salvien klippes helt tilbage, så den kun står tilbage med bundskudende. Smagen er intens og er bedst anvendelig i forarbejdet for, dvs. opvarmet i retter og ovnen. 

Græsk Oregano

Vores økologiske oregano, er en kompakt til moderat voksende oregano art. Den er særdeles velegnet til udplantning i krukker, højbede og altankasser. Planten er vinterhårdfør overfor frost. Planten vil vokse sig til en højde på 35-40 cm, med velduftende blade og blomster i sommerhalvåret. Blomsterne er hvid-røde, som sidder i toppen af planten som særskilte stængler.

Marokkansk Mynte

Økologisk Marokkansk Mynte fra Biosund, er en kraftigt voksende mynteart. Den er meget anvendelig til udplantning, hvor den hurtigt vil brede sig, og vokse sig endnu større. Den egner sig godt til udplantning i altankasser, højbede og krukker. Planten er vinterhårdfør, hvorfor den vil komme igen og igen, til hver vækstsæson.
Planten vil vokse sig til en plante på ca. 60 cm. Planten er blomstrende midt på sommeren med hvide slanke blomster, og den vil levere velduftende blade hele sæsonen.
Smagen er intens og kraftig, den vil hen over sæsonen blive kraftigere og tykkere i bladene, ved udplantning.

Den tåler let udtørring.

Bredbladet Persille ’Gigante d’ Italia’

Økologisk bredbladet persille fra Biosund, er kraftigt voksende persille. Den er meget anvendelig til udplantning, hvor den hurtigt vil brede sig, og vokse sig endnu større. Den egner sig godt til udplantning i altankasser, højbede og krukker. Planten er vinterhårdfør, hvorfor den vil komme igen og igen, til hver vækstsæson.
Planten vil vokse sig til en plante på ca. 60 cm. Planten er ikke blomstrende, men vil levere smagfulde blade hele sæsonen.
Smagen er intens og kraftig, og den vil hen over sæsonen blive kraftigere og tykkere i bladene, ved udplantning.

Den tåler let til ingen udtørring.

Løvstikke

Økologisk Løvstikke fra Biosund, er en kraftigt voksende krydderurt. Den er meget anvendelig til udplantning, hvor den hurtigt vil brede sig, og vokse sig endnu større. Den egner sig godt til udplantning i altankasser, højbede og krukker. Planten er vinterhårdfør, hvorfor den vil komme igen og igen, til hver vækstsæson. Planten vil vokse sig til en plante på ca. 60-80 cm. Planten er blomstrende andet år. Den vil levere velduftende og smagfulde blade hele sæsonen. Planten er meget kraftig i væksten og vil brede sig år til år. Den tåler let udtørring. Kan med fordel klippes tilbage til foråret. 

Purløg

Økologisk purløg fra Biosund  er forårets første krydderurt. Den er let at rengøre og derfor nem at bruge i køkkenet.
Velegnet som grønt drys på bl.a. æggekage samt smørrebrød.Purløg vokser i klynger og får lilla blomster. Purløg fra Biosund er vinterhårdfør og vil hver eneste år komme igen, så den kan pynte en dejlig velsmagende æggekage.

Planten bliver ca. 30 cm høj.

Vil du vide mere

+45 4040 9282

KONTAKT OS

Vi handler ikke med private, men henviser til f.eks. nemlig.com eller Plantorama.

12 + 10 =

Addresse

Kertemindevejen 33 
DK-5792 Marslev 
Denmark

Email

Telefon

+45 4040 9282